Nieuwsoverzicht

Willco: Geef uw hout(skelet)bouw de premium touch

Geef uw hout(skelet)bouw
dé Premium-touch!
Bouwen met houtskelet is vandaag de dag niet meer weg te denken! Deze droge bouwmethode is ecologisch, kent een snelle opbouw én isoleert meteen goed. Qua afwerking kan je zoals bij andere gevelsystemen alle kanten uit. Wat denk je van een silicoonharssierpleister die het gehele gevelsysteem compleet dampopen houdt? Ontdek de voordelen van de WILLCO Premium sierpleister.

De WILLCO Premium sierpleister is een silicoonharssierpleister die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft.

WILLCO Premium en hout(skelet)bouw, a match made in heaven!

De WILLCO Premium sierpleister is uitermate geschikt in combinatie met hout(skelet)bouw. Is een systeem met houtskelet en een sierpleister voldoende dampopen?. Heeft die opbouw wel voldoende vochtbescherming? De WILLCO Premium sierpleister beantwoordt al deze vragen met gemak dankzij de unieke eigenschappen!

WILLCO Premium vergeleken…
Door zijn hogere concentratie siliconenharsen en speciale silicoonharstechnologie heeft de WILLCO Premium een verbeterde Sd- en W-waarde t.o.v. andere silicoonharssierpleisters. Met een dampdoorlaatbaarheid gelijkaardig aan andere silicaatsierpleisters, zijn tal van toepassingen mogelijk, zoals houtskeletbouw of spouwmuren.

Voordelen:

De WILLCO Premium sierpleister is de juiste touch voor een compleet dampopen gevelsysteem! Graag meer weten? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be.

Vraag meer info!

Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel

Het WILLCO ProAttika® Profiel is een innovatief en revolutionair dakrandsysteem dat een grote meerwaarde biedt voor de minimalistische architectuur. Het profiel wordt volledig onzichtbaar na de verwerking!

Graag meer weten? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be.

Vraag meer info!
YouTube
Facebook
Website
Email

Willco Products – Kwalestraat 74 – 9320 Nieuwerkerken – België
Tel 053/77 13 72 – Fax 053/78 16 56 – info@willcoproducts.be

Copyright © 2020 Willco Products NV, All rights reserved.