FAQ

Je kan genieten van 10 jaar garantie op al onze uitgevoerde werken.
Er wordt een minimumtemperatuur van 5°C vereist voor het aanbrengen van gevelbepleistering.
Of je moet beschikken over een bouwaanvraag hangt af van situatie tot situatie. Twijfel je? We bekijken graag samen jouw specifieke situatie.
Voor het isoleren van je buitenmuur kom je in aanmerking voor een fiscaal voordeel, maar voor het aanbrengen van gevelpleister niet.
Hiervoor vertrouwen we op de Wet van Breyne. Via onze bank wordt een waarborg van 5% op de totale verkoopsprijs vastgelegd, zo stellen zowel wij (de aannemer) als u (de koper) een zekerheid aan de andere partij. Deze borg wordt nadien per helften vrijgegeven: de eerste helft na de voorlopige oplevering, de tweede bij de eindoplevering.
Het was nog nooit zo belangrijk om groen en energie neutraal te werken. Daarom stellen we graag de BEN-woning aan je voor. BEN? Dat staat voor bijna-energieneutraal en zal vanaf 2021 de standaard worden voor alle nieuwbouwwoningen. Volgens dit principe zal je enkel gebruik maken van energiebesparende materialen en groene energiebronnen. De ideale partner voor elke BEN-woning? Ruwbouw in combinatie met goed geïsoleerde gevelpleister (in specifieke dikte en Lambdawaarde). Wie kiest voor dit type woning zal niet enkel kunnen rekenen op een lage energiefactuur, maar zal ook kunnen vertrouwen op stevige premies, korting op de onroerende voorheffing en (bij sommige banken) een extra voordelig krediet!

Levitra

Wanneer u onderzoekt hoe u levitra kunt kopen www.omubi.com/levitra-kopen-kruidvat/, moet u eerst beslissen of u de pil voor uzelf wilt kopen of dat u de pil wilt gebruiken om iemand anders te helpen met zijn of haar probleem. Als je bijvoorbeeld probeert af te vallen, dan is de pil misschien niet het beste idee omdat je dan meer gaat eten dan je normaal zou doen. Als je echter van een probleem probeert af te komen dat je van je dokter hebt gekregen, dan is het een goede tip om de pil ook te gebruiken.