Gevelbeplijstering

Je gevel is het visitekaartje van je woning, dat weten wij als geen ander. Of je nu een nieuwbouw- of renovatieproject in het verschiet hebt, kiezen voor gevelbepleistering is altijd een duurzame en bovendien esthetische keuze. En wees gerust, bij ons geniet je van 10 jaar garantie op iedere uitgevoerde gevelbepleistering.

Nieuwbouw

Gevelbepleistering wordt in nieuwbouw veelal toegepast, al dan niet in combinatie met een extra isolatielaag. Het zorgt niet alleen voor een prachtige, strakke look van je gevel, maar biedt ook een optimale bescherming. En de kleur? Die kies je helemaal zelf! Ontdek een uitgebreide waaier aan kleuren of kleurcombinaties. Zo kan je helemaal je eigen ding doen. Bij SKJ Construct kiezen we resoluut voor producten van de beste kwaliteit zoals Knauf, Sto of Willco. Voor een perfect eindresultaat passen we de producten aan op basis van de ondergrond.

Renovatie

Levitra

Als u meer wilt weten over hoe u Levitra kunt kopen balancepharm.com/meer-informatie-over-de-neveneffecten-van-levitra/, is het een goed idee om online wat onderzoek te doen. Er zijn een aantal websites die u veel informatie zullen geven over hoe u de pil kunt kopen en waar u hem kunt kopen. U kunt ook de verschillende prijzen op de markt van vandaag om te zien wat de beste prijs is voor dit product.

Je bestaande woning een nieuwe uitstraling geven? Gevelbepleistering is niet enkel weggelegd voor nieuwbouw, maar past ook perfect binnen een renovatieproject. Modern, pastorij of eigentijds? Gevelpleister is overal op zijn plaats en beschikbaar in iedere kleur.
Voor elk soort gevel, hoe aangetast dan ook, bieden we de ideale oplossing, eventueel voorzien van een extra isolatielaag. Bovendien maken we enkel gebruik van kwaliteitsproducten, aangepast aan iedere, specifieke ondergrond.

Steenstrips

Gevelbepleistering

Je gevel van een nieuwe gedaante voorzien wordt kinderspel met steenstrips. Verkrijgbaar in een ruime waaier aan kleuren, vormen en maten vind je vast en zeker eentje die past bij jouw wensen. Bovendien zijn ze zowel geschikt voor gevelrenovatie als voor nieuwbouw en zijn ze makkelijk aan te brengen op iedere ondergrond. Klaar voor een compleet nieuwe look?

Realisaties

BEKIJK AL ONZE REALISATIES

BETROUWBARE VAKKENNIS & ADVIES

Jempi Swerts

BEDRIJFSLEIDER
T: +32 (0) 13 26 98 30

E-mail me