Nieuwbouw

Klaar om de sprong in het diepe te maken? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomwoning. Of je nu een particulier bent of een bedrijf hebt, bij ons kan je steeds rekenen op vakmanschap, advies op maat en betrouwbare vakkennis. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van degelijke materialen om jouw opdracht tot in de puntjes af te werken. Leg je project gerust in onze handen, wij zorgen iedere keer weer voor een perfecte finish.

Renovatie

Zopas een huis gekocht? Of wordt het tijd om je bestaande woning eens onder handen te nemen? SKJ Construct helpt je graag verder! Ons ervaren team staat je graag bij, bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Van het realiseren van een bijgebouw tot het construeren van nieuwe (binnen)muren, geen enkele klus is voor ons te groot. Bovendien staan we steeds klaar met advies op maat, vakmanschap en betrouwbare vakkennis. Zo zorgen we voor een perfecte afwerking van jouw project!


Realisaties

BEKIJK AL ONZE REALISATIES

Wat nog?

Gevelbepleistering

GEVELBEPLEISTERING

Je gevel is het visitekaartje van je woning, dat weten wij als geen ander. Of je nu een nieuwbouw- of renovatieproject in het verschiet hebt, kiezen voor gevelbepleistering is een duurzame en esthetische keuze.

MEER

Gevelbepleistering

Totaalprojecten

Je intrek nemen in een instapklare woning? Dankzij onze totaalprojecten kan het! Laat het werk gerust aan ons over, wij zorgen voor een compleet pakket in samenwerking met onderaannemers.

MEER